Køb og salg af biler

Sælg din bil hurtigt og simpelt til Car-master.dk

Skal du af med din bil, og kan det ikke gå hurtigt nok, sælg din bil på en dag og kom hurtigt videre. Med fokus på eksport af biler er vi udelukkende interesseret i, hvordan vi bedst muligt kan sælge din bil videre til udlandet, og vi har 15 års erfaring, hvilket giver dig markeds bedste pris og en hurtig handel.

Sælg din bil til en ekspert

Sælg din bil til en ekspert i bileksport, og få et retfærdigt bud på din bil. Vi har intet salg i Danmark, og din bil skal altså ikke konkurrere med andre biler på det danske marked. Det kan gøre prisen på din bil mere fordelagtig, da det er andre parametre vi  går efter  hos Car-master.dk  Sælg bil til Car-master.dk  og få din bil ud af verden – i hvert fald ud af landet.

Sælg bil uanset model

Da vi eksporterer biler til udlandet, er vi interesseret i et bredt udvalg af biler, som kan leve op til mange forskellige krav. Sælg bil til os, og vær sikker på, at bilen bliver afsat til en ny glad ejer i udlandet.

Uanset hvilken bil du har, er vi interesseret i at give et bud. Sælg bil som forhandler, virksomhed eller privatperson til os. Vi giver bud på personbiler, gulpladebiler, varebiler, ladvogne og 4-hjulstrækkere. Sælg bil til os, og fjern hurtigt udgifterne, der er ved at have en ubrugt bil stående.

Sælg bil til Car-master.dk uanset, hvor du bor

Sælg bil til Car-master  ved at sende en e-mail til info@car-master.dk, hvor du vedhæfter en kopi af bilens registreringsattest, samt antal  kørte kilometer samt mobil nummer efterfølgende vil du blive kontaktet af en af vores konsulenter  og, at vi holder i din indkørsel i løbet af 2-3 hverdage for at hente bilen, uanset hvor i landet du er bosiddende.

At sælge bil, bliver altså en nem opgave, når du handler med os, og pengene står altid på din konto inden vi kører.

Skrotbiler

Car-master.dk  opkøber skrotbiler til markeds bedste priser, send en mail til info@car-master.dk med kopi af reg. attest samt adresse så får du en mail med pris og hvornår den bliver hentet, den aftalte pris står på din konto inden vi køre med bilen.